با سلام , يك برنامه جديد از microsoft در حال ساخت است كه كلي گشتم و توانستم لينك فارسي انرا در bbc پيدا كنم , البته خودم اصل خبر را از داخل مجله پيدا كردم . با تمام اين حرفا microsoft اعلام كرده كه طرح اصلي اين برنامه از ابتكارات فكري شركت apple الهام گرفته شده و قرار است نسخه اول اين برنامه براي mac توليد شود . بعضي ها هم ميگويند اقايان بيل گيتس و استيو جابز در خفا يه صحبتهايي با هم كرده اند . بد نيست يك نگاهي بهش بندازير , با ارزوي موفقيت , سامان .
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
بهنام جان منظورم اين لينك بود , چون اين ويستا را قبلا در يك topic ديگه داده بودم و فكر كردم شما اين را ميخواهيد . لطفا يك نگاهي به اين لينك بنداز , موفق باشي .
با سلام , يك برنامه جديد از microsoft در حال ساخت است كه كلي گشتم و توانستم لينك فارسي انرا در bbc پيدا كنم , البته خودم اصل خبر را از داخل مجله پيدا كردم . با تمام اين حرفا microsoft اعلام كرده كه طرح اصلي اين برنامه از ابتكارات فكري شركت apple الهام گرفته شده و قرار است نسخه اول اين برنامه براي mac توليد شود . بعضي ها هم ميگويند اقايان بيل گيتس و استيو جابز در خفا يه صحبتهايي با هم كرده اند . بد نيست يك نگاهي بهش بندازير , با ارزوي موفقيت , سامان .
بهنام جان سلام . دوست خوبم من در مورد تصميم apple براي cpu هاي Merom مطمئن شدم كه فعلا يا اصلا خبري نيست , چون هم از يك كارشناس بازار apple سوال كردم و هم يك e mail به www.apple.com\uk زدم و در جواب نتيجه منفي گرفتم . راستي نظر خودت در مورد cpu هاي Merom چيه ؟ اگر به انتخاب خودت باشه صبر ميكني اينها بيان يا از همين اينتليهاي الان ميخري يا از همون cpu هاي خود apple ( منظورم تكتكشون ) ؟ يعني وجه تفاوت اينها با اين اينتلي ها كه الان موجود هست چيه ( Core Duo ) ؟ البته از نظر فني ميدونم ولي برام هنوز جا نيفتاده . به هر حال مرسي , موفق باشي , سامان .
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
سامان جان من فقط خبر -یا شایعه- را دادم. دادن توضیحات فنی را از من توقع نداشته باش!
اینکه منابع رسمی اپل اصلاً نفی میکنند کاملاً طبیعی است. این سنت دیرباز اپل است که هیچ چیزی از پروژههای آینده خود را درز نمیدهد. اما در سنت دیرباز اپل این هم هست که اگر چیز بهتری در بازار یافت شود، سرانجام در مک جای خواهد گرفت!
حال این میماند که آیا واقعاً Merom از Core Duo بهتر است یا نه. ظاهراً اینتل که خودش میگوید بهتر است. اگر اپل هم به این امر متقاعد شود، من شخصاً که شکی ندارم که سرانجام از مک سر در خواهد آورد.
البته ظاهراً Merom تنها برای پورتابل طراحی شده است و اگر هم از مک بوک سر در بیاورد، به احتمال زیاد Core Duo در آی مک باقی خواهد ماند.
سلام بهنام عزيز . راستش من همين فارسي نوشتن را هم به زور انجام ميدم . چون ميرم تو سايت يك key board فارسي و انجا مينويسم و در اينجا كپي ميكنم و راه ديگري هم ندارم . ولي با اين حال ميگردم تا بينم چه ميتوانم بكنم . مرسي , موفق باشي , سامان .