فکر میکنم بخش عمدهٔ تفاوت بصری از تفاوت فاصلهٔ خطوط میان دو قلم ریشه بگیرد. زر برنا در اندازهای بزرگتر از زر سری ایکس تنظیم میشود ولی چون فاصلهٔ خطوط زر برنا تنگ است، این اختلاف در بزرگنمایی کمتر به چشم میخورد. اما هنوز اختلافی جزئی هست که دلیلش را نمیدانم.
sadeghi نوشته شده:بازهم ممنون.
درباره آن مساله encoding چیزی به نظر شما نمی رسد؟ فونتهای سری IR این مشکل را ندارند و تا جاییکه توانستم مشخصات فونتهای سری بی را مشابه آنها کردم اما درست نشد. غیر از font info جای دیگری هست که احتمالا باید تغییر پیداکند؟
من از font lab روی ویندوز استفاده میکنم و آن دگمه مربوط به open type را ندارد آیا باید همین جور باشد یا جای دیگری دنبالش بگردم؟
اگر encoding درست نشود همان فاصله را درست میکنم و فونتها را برای دوستان می فرستم.
این گفتگو در تاپیک مایکروسافت آفیس مک را اینجا آوردم چون به فانتهای برنا هم مربوط میشود. من با استفاده از ابزار DLT OTMaster اندازههای Ascender و Descender ویندوز و OS/2 و hhea را یکسان کردم. با کمک این ابزار یک «چکاپ» عمومی کردم و codpage و همچنین دامنهٔ یونیکدی عربی-فارسی را به مؤلفههای شناسایی فانتها اضافه کردم. آشکارترین تفاوتی که قاعدتاً کاربران متوجه خواهند شد، تغییر در فاصلهٔ خطوط است. http://unp.irmug.com/AATB_Series.zip
سلام. از وقتی به سیستم عامل جدید آپدیت کردم فونت های فارسی B نادرست نمایش داده میشن و مثلا ی آخر به حروف پیش از خود نمی چسبه. فونت در تصویر b mitra هست. لطفا راهنمایی
پیوستها
Screen Shot 2016-07-05 at 06.08.04.png (9.37 KiB) مشاهده 36623 مرتبه
سلام، امیدوارم، الان در سال ۲۰۱۷ کسی پاسخگو باشه! من با فونتهای سری B در نرمافزار ورد مشکل دارم، حروف کلمات انگلیسی یا به هم میچسبن یا از هم فاصله میگیرن. توی پیوست میتونین یه نمونهش رو ببینین:
ولی در مورد قلمهای سری XB هم چند بار اینجا عرض کردم که نرمافزاری مثل Microsoft Word باهاشون مشکل سیستمی داره. مثلاً برای Numbering از اعداد فارسی XB Zar استفاده نمیکنه و به جاشون اعداد لاتین قرار میده.
علیرضا جان مشکل سیستمی نیست. فلسفی است! امکان ندارد که Micosoft Word کُدهای عددهای فارسی برای شمارهگذاری بفرستد و زر آنها را انگلیسی نمایش دهد!
اگر یک برنامه در پوشش زبان فارسی کم میآورد و شمارهگذاری آن به انگلیسی است، آیا باید عددهای فارسی را در فانت به جای عددهای انگلیسی قرار داد یا از سازندگان برنامه انتظار داشت که کمبودها را جبران کنند! یا چه بسا مشکل فقط در تنظیمات باشد.
اگر بخواهیم واقعاً عددهای انگلیسی تایپ کنیم تکلیف چیست؟ هربار که کلید 3 را فشار بدهیم عدد ۳ نمایش داده خواهد شد!
حالا اگر کاربر ایرانی (منظورم عموم کاربران است) واقعاً میدانستند که قلمهای برنا چکار میکنند مشکلی نبود. ولی اینهمه عددهای انگلیسی که در متن های فارسی میبینیم در چشم کسی که متن را نوشته است فارسی به نظر میآید و از مشکل بیخبر میماند. این نتیجهٔ عدم کاربرد درست کامپیوتر برای متن فارسی و کمبودهای نرمافزاری در پوشش زبان فارسی از یکسو، و سرپوش گذاری بر این نادرستیها و کمبودها از سوی قلمهای برنا و بیخبر ماندن کاربران از سوی دیگر است.
سلام دوست گرامی، با سپاس از زحمات شما. به نظر میاد که حرف -آ- بدرستی طراحی نشده و بدون کلاه بشکل -ا- نمایش داده میشود. با تغییر فونت، مشکل نمایش حل میشود. پس بنظر، با کد صحیح تایپ شده ولی در نمایش مشکل دارد.
saeidk نوشته شده:بارها و بارها توضیح داده شد که قلمهای سری b را بندازید دور و از اینجا:
با سلام و سپاس از توضیحات ، من این فونتهای جدید را نصب کردم اما در آفیس ۲۰۱۶ تحت مک کلا این فونتها در لیست فونتها نمایش داده نمیشود.
مشکل این است که بسیاری از مستنداتی که از دیگران میگیریم با فونتهای Bنوشته شده اما با وجود نمایش نام فونت ، نمایش صحیح انجام نمیشود.
سپاسگزار میشوم اگر راهنمایی بفرمایید در high sierra با office 2016 mac از چه فونتهایی استفاده کنیم که مستندات معمول را ببینیم ( عمدتا از سری b در تهیه استفاده شده ) و مجبور نباشیم از پارالل استفاده کنیم.
سپاس مجدد
saeidk نوشته شده:بارها و بارها توضیح داده شد که قلمهای سری b را بندازید دور و از اینجا: