ضمن تشکر از پیشنهاد شما، تغییرات مورد نظر حضرتعالی قبلاً انجام شده است. برای توضیحات بیشتر در این مورد لطفاً این لینک را ببینید.نیما نوشته شده:
من با تغییراتی که در شماره گذاری لیبرهآفیس دادم اعداد رو فارسی کردم. الان کاراکتر جدا کننده چیز عجیبی شده. این چرا اینقدر بالاس؟ فک کنم دوستمون بتونه تغییراتی در قلم بده که بشه پایین دیدش و به «.» یا «-» تغییرش داد.
نیما جان خیلی خوب میشه اگه روشت رو در بخش ترفندهای لببر آفیس بنویسی تا ما هم بدونیم.نیما نوشته شده:من با تغییراتی که در شماره گذاری لیبرهآفیس دادم اعداد رو فارسی کردم.
ضمن تشکر از گزارش و پیشنهاد شما و توضیح جناب آقای بهنام عزیز، اصلاحات مورد نظر حضرتعالی در نسخهٔ بعدی این فونتها اعمال خواهد شد.محمدحسین نوشته شده: ... یکی از این خطاها مربوط به فونتهای X Series 2 است. با اینکه پیدا کردن منشأ خطا از من وقت زیادی گرفته است، امیدوارم حل آن برای طراح فونت کار دشواری نباشد.
... در ترکیباتی مثل «ها» یا «هر» شکستگی میان دو حرف ظاهر میشود. ایراد از آنجا ناشی میشود که در فونتهای یادشده ترکیب U+0647 (یعنی ه فارسی) بهعلاوه ZWJ تبدیل به U+06BE (یک ه ویژه عربی که به حرف بعدی نمیچسبد) میشود.
ضمن تشکر از توضیح مجدد حضرتعالی، هر دو مورد در نسخهٔ بعدی این فونتها حذف خواهد شد.Behnam نوشته شده:با نگاهی دوباره دریافتم که این دستور برای ه هوز در دو جا نوشته شده است. بهتر است هردو را از rlig بردارید.sub uniFEEB afii301 by uni06BE;
sub uniFBA8 afii301 by uni06BE;
با سلام،dma8hm1334 نوشته شده:با سلام , ........و رفع مشکل کشیده (kashida) در کلیهٔ فونتها
ضمن تشکر از تذکر حضرتعالی و توضیحات جناب آقای بهنام عزیز، پیام مربوطه اصلاح شد.Ahmad نوشته شده:ممکن است توضیح بدهید کہ منظورتان از «رفع مشکل کشیده» چیست؟ دقیقا مشکل چہ بودهاست و چہ مشکلی و چگونہ رفع شده است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان