برنامه لیبره آفیس دقیقا نمیدانم از چه موتور متنی استفاده میکند. اما به هر حال از نظر پشتیبانی از Open Type چندان قابل قبول نیست.نیما نوشته شده:سلام
من امروز قلم برتر رو برای کارهای نگارشیم خریدم. شاید خیلی بلد نباشم باش کار کنم ولی فعلا تنها استفادش برام قلم هاش بوده.
من داخل لیبرهآفیس دارم کار میکنم و قلم فعلی هم زر هست. مشکلی که فعلا دارم عدم وجود نیمفاصله هست (احتمالا هست و من نمیدونم کجاست، پشتیبانی هنوز جواب سوالم در مورد نیمفاصله رو نداده)
اون نشانگرهای جهت دار انگار داخل لیبرهآفیس کار ندادن (کارهای تایپوگرافی اگر درست بگم)
باسلام خدمت شمانیما نوشته شده:با سلام خدمت جناب تقیا
من سال گذشته از این نرمافزار استفاده کردم و بخاطر مشکلاتی که وجود داشت،ادامه ندادم.
میدونم لیبرهآفیس چیز دندونگیری در برابر محصولات ادوب نیست ولی امیدوارم پشتیبانی شما برای این نرمافزار هم بهتر بشه (چند پست در این مورد در صفحه اول همین مبحث نوشتم و البته نسخه جدید رو هم تست نکردم).
ارژنگ جان با کمال میل، کی بهتر از شما در کار فیلم و فیلم سازیArzhang نوشته شده:احمد جان اگر برای اصلاح تصویر این فیلم و تبدیلهای آن، کمکی لازم داشتی من در خدمتم.
ممنون، من فکر میکردم متن باز بودن این برنامه باعث کمک به حل مشکلاتش بشود. حداقل ارتباط با توسعهدهندگان سادهتر است.taqia نوشته شده:باسلام خدمت شمانیما نوشته شده:با سلام خدمت جناب تقیا
من سال گذشته از این نرمافزار استفاده کردم و بخاطر مشکلاتی که وجود داشت،ادامه ندادم.
میدونم لیبرهآفیس چیز دندونگیری در برابر محصولات ادوب نیست ولی امیدوارم پشتیبانی شما برای این نرمافزار هم بهتر بشه (چند پست در این مورد در صفحه اول همین مبحث نوشتم و البته نسخه جدید رو هم تست نکردم).
در خصوص لیبره آفیس دستمان باز نیست چرا که از موتور متن بهروز و قدرتمندی همچون cooltype بهرهمند نیست. اما اگر به Word2016 سوییچ شود تمام قابلیتهای تایپوگرافی قلم برتر روی آن تضمین شده است. حتی بیشتر و بهتر از TextEdit و Pages و تقریبا همسطح با ادوبی
از اینکه همچین جوی در ایرماگ برقراره خوشحالم و ممنونم از همه شما. من هم با این وضعیت مشتاق شدم به خریدن این نرمافزار.Ahmad نوشته شده:ارژنگ جان با کمال میل، کی بهتر از شما در کار فیلم و فیلم سازیArzhang نوشته شده:احمد جان اگر برای اصلاح تصویر این فیلم و تبدیلهای آن، کمکی لازم داشتی من در خدمتم.
احمد
باسلام و سپاس از توضیحات گویا و دقیق جناب آقای مشرف.Ahmad نوشته شده:با سلام،
چنانکہ وعده داده بودم سعی میکنم کہ شیوهٔ کار با برنامۂ «قلمبرتر» در برنامۂ TextEdit را شرح دهم و یکی دو نمونہ از امکانات آنرا بہ نمایش بگزارم.
قبل از هر چیز باید بگویم کہ برنامۂ «قلمبرتر» یک برنامۂ کمکی است کہ بہ کمک آن در برنامہهای دیگر میشود بہ کار خوشنویسی فارسی پرداخت. این برنامہ با بعضی از برنامہهای واژهپرداز توافق کامل دارد و با برخی دیگر یک توافق حداقل.
«قلمبرتر» را میشود در برنامۂ Pages مورد استفاده قرار داد ولی این استفاده محدود است بہ بکاربری فونتهای خاص برنامۂ «قلمبرتر» و نہ امکانات تایپوگرافی و خوشنویسی آن.
۴. برای شروع کار روی دکمۂ «اجرای برنامہ» کلیک کنید. برنامہ از شما میخواهد کہ جای برنامہای کہ باید اجرا شود را مشخص کنید. از همان طریق بہ پوشۂ Applications رفتہ و روی نمایۂ برنامۂ QalamBartar TextEdit کلیک کنید. مشاهده خواهید کرد کہ اکنون برنامہ QalamBartar TextEdit باز میشود.
خواهش میکنم؛ نسخه جدید قلم برتر که در حال آماده سازی آن هستیم و تا ۴-۳ روز آینده روی سایت قرار خواهد گرفت اساسا نیاز به «اجرای برنامه» نخواهد داشت. فقط در اولین اجرا (پس از نصب قلم برتر) ضروری است که اجرای قلم برتر مقدم بر اجرای Word و Pages و Adobe و ... باشد.اما در دفعات بعد میتوان مثلا ابتدا Ai را اجرا و سپس قلم برتر را اجرا نمود.Ahmad نوشته شده:ممنون آقای تقیا بابت توضیح،
آیا این مسئلہ در مورد برنامہهای دیگر نیز صدق میکند؟مثلا در مورد Word و نیز برنامہهای ایلیستریتور و ایندیزاین؟
در این صورت آیا ابتدا باید «قلمبرتر» را راه انداخت و سپس این برنامہها را؟
با تشکر
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان