براتون آرزوی موفقیت دارم، اما محصولی که با قیمت 10.000 تومان و با عنوان Call of Duty: Modern Warfare 2 می فروشید اصلاً وجود خارجی نداره و این بازی برای مکینتاش اساساً عرضه نشده.
ایرماگ به رعایت حقوق مؤلف(Copyright) داخلی و بینالمللی پایبند است. بنابراین از درج تبلیغ و لینک مستقیم کپی غیر مجاز برنامهها، شماره سریال، کرک و امثال آنها جدا خودداری فرمایید.
http://irmug.com/forum/ucp.php?mode=terms
بنابراین من لینک مستقیم به سایت شما رو حذف کردم از پستتون.
---
بحث ما قضاوت در مورد درست و غلط بودن کپی کردن و... نیست. این موضوع قانون اینجاست به دلایل مختلف.
موفق باشید
پاسخ به آقای
pooriaazimi
بازی
Call of Duty: Modern Warfare 2
تحت مک وجود دارد من چندین بار فرختم و خودم توی مک بازی کردم
پاسخ به آقای
abdol
برای دانلود و تست و مرتب سازی چندین ماه وقت گذاشتم
اولین فردی که بطور ویژه برای جمع آوری و تهیه کینگ مک اقدام نموده بنده هستم
که از یک سال و اندی کارم این هستش
mac king 1
و
mac king 2
و
mac king 3
و
mac king mehr
و این آخری
mac king 89
در ضمن چندین شرکت و چندین نفر mac king mehr
را از بنده خریداری نموده اند و با قیمت خیلی بالاتر به اسم خودشان می فروشند
در ضمن نرم افزارهای کیگ بنده بطور مرتب آپدیت می شود
عذر میخوام! حق با شماست. اشتباه از من بود چون این بازی وجود داره، اما رسمی نیست و صرفاً یک پورت cider ـه ( که خودش هم از wine استفاده میکنه ). نسخهٔ رسمی بازی هنوز اعلام نشده که اصلاً برای مک قرار هست که بیاد یا نه ( مثل نسخهٔ ۴ همین بازی که برای مک اومد ).
نسخههای رسمی Call of Duty برای مک در لینک زیر هستند:
به خاطر این که پورتشده هستند، با سرعت نسبتاً کم و فقط در سختافزارهای خاص ( مثلاًدر این مورد، گرافیک GMAT رو ساپورت نمیکنه ) و عموماً بدون امکانات شبکهای اجرا میشن. دلیل این که نه اکتیویژن و نه ویکیپدیا همچین چیزی رو یک نسخه از بازی حساب نمیکنن هم همینه.
درود بر دوستان
من به تازگی یک macbook pro خریداری کردم و بی نهایت از سیستم عامل مک لذت می برم و آنرا جایگزین ویندوز در اکثر موارد کرده ام
برای نصب نرم افزارها من همیشه از مجموعه نرم افزاری کینگ شرکت پرند استفاده می کنم.
----------
- با عرض پوزش. من ناچار به ادیت قسمتی از پست شما که تبلیغ این شرکت شده بود شدم.
تبلیغات شرکتها و همچنین آگهی برای برنامههای کرک شده در ایرماگ مجاز نیست.