فکر کنم قدم اول غیر فعال کردن Automatic font activation در Preferences فانت بوک (Font Book) باشه.aamir نوشته شده:اما سوالم این است که این بهم ریختگی فانت های سیستم که بعضی هاشون با پاک کردن cache حل میشود اساسا از کجا نشات میگیرد ؟
صادقی جان بسیار ایده ی جالبی بود. من هم باید همین کار رو بکنم. در مجموع من ورد ۲۰۱۱ رو روی مک به امثال NeoOffice و OpenOffice و نرم افزارهای وحشتناکی مثل Nisus و Mellel ترجیح میدم! در عین حال که مشکل زیاد داره اما باز هم چون ورد نرم افزار فراگیری هستش بنظرم می ارزه چون الان من فایل های ورد که از دوستانم می گیرم رو براحتی می تونم ویرایش کنم اما با نرم افزارهای دیگه ساختار فایل کاملا بهم می ریخت.sadeghi نوشته شده:کاری که من علاوه بر آنچه جوادآقا گفت کرده ام این است که یک فایل ورد فارسی را که در ویندوز درست شده در مک بازکردهام. همهی نوشتهها را پاک کردم و آن را به صورت یک تمپلیت ذخیره کردم. در این صورت در هنگام بازکردن ورد یا انتخاب new میتوان با انتخاب این تمپلیت یک صفحهی خالی با امکان تایپ فارسی داشت.
انشالله با iwork کار کردین متوجه میشید ما چی میگیم! البته مشکل msoffice در این حد نیست و شما اگر از منوی tools گزینه language، زبان عربی را انتخاب کنید میتوانید بهراحتی فارسی تایپ کنید، البته exel استثناء است و در این مورد کلا شرمنده شما میشود.hanoo نوشته شده:من در مک کاملا مبتدی هستم ولی وقتی مطالب سایت را واسه اینکه چیزی یاد بگیرم میخونم یک سوال برام پیش میاد مک که خودش iwork را داره و لاقل از word ویندوز کم نداره و در ضمن برنامه نیوافیس هم هست پس چرا دوستان فونتها را عوض میکنند یا بعضی وقتها از ئشتیبانی اپل از زبان فارسی گله مند هستند؟
من پست شما را به این بحث منتقل کردم. اگر این بحث و همچنین مبحثهای زیر را بخوانید کلی چیزها برایتان روشن میشوند:hanoo نوشته شده:من در مک کاملا مبتدی هستم ولی وقتی مطالب سایت را واسه اینکه چیزی یاد بگیرم میخونم یک سوال برام پیش میاد مک که خودش iwork را داره و لاقل از word ویندوز کم نداره و در ضمن برنامه نیوافیس هم هست پس چرا دوستان فونتها را عوض میکنند یا بعضی وقتها از ئشتیبانی اپل از زبان فارسی گله مند هستند؟
این نکتهٔ جالبی است. اصل مشکل آفیس مایکروسافت برای مک هم در همینجاست! زمانی که گروه پر شوری از برنامه نویسان مایکروسافت توسعهٔ آفیس برای مک را در دستور کار قرار دادند، آن را بهتر از نسخهٔ اصل نوشتند! کُدهای آن را با استانداردهای پیشرفتهٔ مک تطبیق دادند و این زیربنای ناهمخوانی آن با آفیس ویندوز در عرصهٔ نگارش راست به چپ شد. اینکه متون فارسی آفیس ویندوز در همه جا 1234 نمایش میدهد بجز خود آفیس، اینکه در همه جا ي عربی نمایش میدهد بجز خود آفیس، نشانگر آن است که تمام پشتیبانی آفیس از فارسی بر پایهٔ یک مشت hack در نمایش کُدها (بعد از عمل) استوار است که البته این استاندارد نیست. در گفتگویی با یکی از دست اندر کاران پروژهٔ آفیس برای مک که در آن اوایل کار داشتم، او گفت که مشکل پشتیبانی آفیس مک با سیستم نگارش راست به چپ قابل اصلاح نیست چون از ابتدا کُد نویسی آفیس زمینهٔ آن را فراهم نکرده است. این زبان دیپلماتیک گفتن این است که ما در پروژهٔ آفیس برای مک گند و گُه آفیس ویندوز را تکرار نکردهایم! در آن زمان او امیدوار بود که پروژهٔ بازنویسی longhorn مایکروسافت برای ویندوز به جایی برسد (که ظاهراً نرسید) که در این صورت خود آفیس برای ویندوز هم باید از اول نو نویسی میشد که در آن شرایط آفیس مک هم به تبع آن نو نویسی میشد و اینبار مسائل پشتیبانی از نگارش راست به چپ در هر دو پلاتفرم بطور هماهنگ برطرف میشد.Ilia نوشته شده:ورد نسخهٔ مکینتاش، کلا هنوز هم فارسی را درست وحسابی رسما پشتیبانی نمیکند. و از جایی که مایکروسافت مطابقت با نسخهٔ ویندوزش برایش ارجح است، مسلما ترجیح میدهد که برنامهٔ مکش هم با ویندوز درست کار کند تا اینکه از استانداردها و قواعد پشتیبانی کند.
مشکل ورد آفیس حل شدنی نیست...Ilia نوشته شده:لطفا این مبحث را بخوانید:
http://irmug.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1542
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان