سلام
چرا وقتی این متن را در word مینویسم اینگونه میشود و نقطههای «پ» را کامل نمیاندازد؟ من بارها گزینههای مختلف از جمله line spacing و غیره را امتحان کردهام.
من میخوام یک حرف از قلم XB Niloofar رو عوض کنم.
الان ۷.۱ بینش شبه کاما هست. اگر اعداد رو بردارم میشه . که نقطه هست. میخوام جاش - (خط تیره) قرار بدم.
میشه راهنمایی کنید؟(اگر بتونید تغییر هم بدید که ممنون میشم )
Ilia نوشته شده:۳۸ تا اموجی جدید قراره که به یونیکود ۹ اضافه بشوند: یکیش رو از ما دزدیدن نامردا!
dast p.jpg
dast2.jpg
ایلیا جان دقیقا همینطور که احمد توضیح تصویری رو اضافه کردن کف دست لزوما مال ایران نیست و یکی از قدیمی ترین نشانه های بشر هستش. از نقاشی دیواری های غار لاسکو تا غار کیوه دلا مانوس ارژانتین که به ۱۳۰۰۰ سال پیش بر میگرده. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/ ... 34x492.jpg
توی کتاب سمبلهای تاشن بخش دست بسیار مفصل هستش و حتی به این اشاره میشه که سمبلیک شدنش شاید حتی به قبل از به وجود آمدن زبان برگرده همچنین میراندا بروس توی کتاب سمبل ها و نشانه ها میگه دست به صورت مشترک تقریبا توی تمامی اقوام قدیمی و پیش از تاریخی وجود داره و از ژاپن تا اقوام اینکا به اشکال مختلف دیده می شه.
کارل یونگ توی کتاب انسان و سمبلهایش میگه بچه های کوچیک اولین اثری که روی کاغذ می زارن دست رنگی خودشونه و توی تمام دنیا و تمام بچه ها از نژادهای متفاوت این مشترکه که احتمال میره این علاقه به دی ان ای انسان مربوط بشه و حتی نهادینه باشه .
البته اینها که شما نوشتهای همه از القائات غربیهاست. مسلما همهٔ آنها که شما گفتهای هم برای مراسم ما بوده. در این زمینه هم اگر بگردی (مثلا: عزاداری حضرت نوح) کلی دلایل متقن پیدا میکنی.
…این هم مانند آن پست اول همه به شوخی است.
اما جدا از شوخی، جداً از دیدن مجدد شما در ایرماگ خوشحال شدم.