یعنی اصلا پارتیشنی نمیبینه که شما انتخاب کنید؟ هیچ icon-ی که مربوط به هارد دیسک مجازی شما باشد مشاهده نمیکنید؟ پس احتمالا یا هارد دیسک مجازی شما خراب است یا در مشخص کردن آدرس آن در فایل تنظیمات PearPC اشتباه کردهاید.
موفق باشید
اره هيچ چيز نيست ولي اگه اشتباه ادرس داده با شم و اشتباه تنظيم كرده باشم كه به مرحله نصب نمي رسد...از كجا بايد فهميد كه هارد مجازي مشكل داره ..من از خود سايت دانلود كردم 6 گيگ و 3 گيگ را امتحان كردم جواب نداد صفحه خالي است....مرسي
من یادمه شما یکبار گفتید Mac OS X 10.4.1 دارید درسته؟ آیا میتونید با VMWare یک تست بکنید ببینید بوت میشه؟ حتی اگر پیغام خطای نامربوط به VMWare داد برام بنویسید.
موفق باشید
ببینید PearPC شبیهساز مکهای PowerPC هست. VmWare شبیهساز PCهای عادی. بعد از اینکه اپل به پردازندههای اینتل رو آورد امکان کرک کردن Mac OS X و نصب اون بر روی بعضی سیستمهای PC فراهم شد. بنابراین نسخهی کرک شده به صورت محدود وارد بازار ایران هم شد. از اونجایی که اولین نسخهایی که مخصوص x86 هم داشت Mac OS X Tiger 10.4.1 هست همچنان در بازار همین نسخه موجود است. پس شما احتمالا Tiger 10.4.1 مخصو اینتل(x86) را دارید و باید آن را بدون واسطه روی PC نصب کنید یا اینکه با نرمافزار شبیهسازی مثل VMWare نصب و استفاده کنید.
موفق باشید
از اونجایی که این نرم افزار مخصوص ویندوز هست و من از ماه اکتبر گذشته به صورت تمام وقت با PC کار نمیکنم نمینونم راهنمای خوبی برای شما باشم. اما به طور خلاصه به www.9own.com مراجعه کنید. نسخه ویندوز را دریافت و نصب کنید و یک PC مجازی جدید با Wizardهایی که در اختیارتان میگذارد بسازید، راهنماییهای بیشتر هم در سایتهایی مثل http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page مراجعه کنید. استفاده از VMWARE آسانتر از PearPC است و مطمئنم به راحتی با آن کنار خواهید آمد.
موفق باشید
سلام آقای رستگار
من vmware رو دانلود کردم ولی موقع که اجراش می کنم یه صفحه ای میاد که عکس سیب بعد زیرش یه دایره ای میاد لود می کنه
سیستمم:
cpu 3200 intel
vga 512 mb
ram 2 gb
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
تا اینجا که اطلاعات عمومی است من راهنمایی کردم تا پیغامهای خطا را بدست آورید و در گوگل جستجو کنید یا در سایتهایی که میتوانند کمک کنند مانند my.blackmice.com مطرح کنید. اما همانطور که بارها در ایرماگ گفتهایم نمیتوانیم در این زمینه راهنمایی خاصی بکنیم چون خودمان مک داریم و تجربهی خاصی در نصب روی PC نداریم و از طرف دیگر اینکار بر خلاف copyright است.