من جوابی براتون نداشتم، چون همون موقع باز هم نفهمیدم جریان از چه قراره. یه ۷-۸ بار پستتون رو خوندم و دیدم اصلاً نمیتونم تجسم کنم چه اتفاقی افتاده. اگر پست علی راهگشا نبود، اینبار لطفاً خیلی دقیقتر مشکلتون رو بیان کنید. ۱۰ خط هم بشه اشکالی نداره.
آره دقیقا فایلهای هیددن که از تو یکی از سایتها ، من شو کردن این فایل هارو فهمیدم!اما حالا سوالام اینجاس که من اگر بخوام از حالت هیدن خارجشون کنم چکار باید بکنم!!؟
با سلام به همه دوستان
در باب پروندههای نمایان و پنهان سیستم، بد نیست این دو دستور ترمینال را جایی داشته باشید. اولی تمامشان را نشان میدهد، دومی مخفی میسازد:
defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles 1
defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles 0
البته، مواظب باید بود!!!! کار با ترمینال حساس است
این هم باز در مورد کنترل تنظیمات NVram
nvram -p
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
در مورد ه مخفی/نامخفی!! کردن فولدرها یه برنامه کم حجم هست که خیلی سریع میتونه کارو آسون بکنه (http://cl.ly/3y073N3D1U0h0h0A3p45 )
ToolBar Show/Hide Files
در این سیستم عامل، مثل لینوکس باید یک کاراکتر نقطه “. ” یا پریود در ابتدای نام فایل قرار دهید. با انجام این کار، پیام these named are reserved for the system را دریافت میکنید که به معنی این است که سیستم این تغییر را پذیرفته است.
اما برای نمایش مجدد فایل شما به رابط گرافیکی دسترسی ندارید.
برای اینکه مخفی کردن فایل در مک موفق آمیز باشد ابتدا لازم است که از دستورات chflags استفاده کنید تا این خصیصه را به آن معرفی کنید. برای این کار کلید ترکیبی Command + Space استفاده کنید و با نوشتن Terminal در بخش جستجو، وارد ترمینال شده و قطعه کد زیر را بنویسید:
chflags hidden
بعد از نوشتن این کد هرگز اینتر را نزنید
باید مطمئن باشید که بعد از hidden یک اسپیس گذاشته اید
بعد فایل و یا فولدری که می خواهید آن را مخفی کنید را پیدا کرده و آن را به صورت درگ کردن به داخل ترمینال بکشید. با این کار مسیر فایل در ترمینال نوشته می شود.