نمیدونم این سایت قبلا در فروم معرفی شده یا نه، ولی خالی از لطف نیست: http://photopea.comnasraa نوشته شده:سلام.
از سایت های ایرانی مثل soft98می شود نرم افزار دانلود کرد و یا می توان پکیج های نرم افزاری بصورت سی دی از بازار های کامپیوتر خرید. اینها معمولا شامل نرم افزار کرک هم هستند. اینها قابل اطمینان هستند؟ اصولا برای ما ایرانی ها که خرید نرم افزار اصلی کمی پیچیده است راه حل چیست؟
البته در ایران هم این قانون وجود داره، اما باید کسی از برندی به خاطر ادعای نادرست توضیح بخواد که برند مجبور به ارائه توضیحات یا حذف ادعا بشه.AliGhz نوشته شده:راجع به سایت سافت ٩٨، یک نکته حاشیهای ولی جالب را الان دیدم. آن بالا که لوگوی سایت است، از آن پرچم… که بگذریم، زیرش نوشته شده: «یکی از بروزترین…»
اینکه نوشته شده «یکی از…» با توجه به چاخانهایی که عموما رایج است در فضای کسبوکار ایران، برایم جالب بود.
چون در کشورهایی که بر مبنای اصول اداره میشوند، هر ادعایی نظیر اولین و بهترین و پرفروشترین و…، باید مستند به یک مرجعِ مشخص و قابل اتکا باشد که برای مخاطب عام، دسترسی به آن مرجع و بررسی آن ادعا، امکانپذیر باشد. برای همین معمولاً کنار چنین مواردی، یک ستاره میزنند و یک جایی با فونت ریزتر، مرجع ادعا را درج میکنند.
در کل، امیدوارم فضایی در ایران ایجاد شود که برای سادهترین کارها، نیاز نباشد که دهها راه برای دور زدن جستوجو شود. وقتی که برای این امور صرف میشود اگر صرف کار اصلی شود، حتما اثر بهتری خواهد داشت.
و ما همه چشمانتظارِ آن روزیم که این ققنوسِ پربستهٔ به خاکستر نشسته، خیزشی دوباره و پروازی در اوج را آغاز کند.
علی جان کشور ما مشکل خیلی زیاد داره، ولی به نظرم این نگاه شما خیلی سیاه و سفیده.AliGhz نوشته شده:نمونه دم دست الان ندارم. اما موضوع به نظرم فراتر از قوانین، برمیگردد به «صداقت» به عنوان یک «ارزش» که در جامعه تبدیل به یک جور «فرهنگ» شده است و این امر، در تعامل مستمر بین نظام حکمرانی و شهروندان در یک فرایند پویای دموکراتیک ایجاد میشود.
یعنی اگر برندی برای اعتبار خودش ارزش قائل باشد، ادعای الکی انجام نمیدهد و من این ستاره-توضیح را بیشتر در ذهنم هست که در آگهیهای تبلیغاتی بهویژه در روزنامهها دیدهام.
چند سال پیش که فولکس واگن دروغی را در مورد میزان آلایندگی خودروهایی بر مبنای آزمایشهای ساختگی گفت، و بعد برملا شد، هزینه زیادی چه مالی چه اعتباری بابت آن دروغ پرداخت.
اما در ایران تحت نظام فعلی، برندی عیان و عریان دروغ میگوید و میچاپد و سرش هم بالاست و با چشمهای دریدهاش به جامعه نگاه میکند و دهان گشادش بسته نمیشود.
اصل مطلب این است به نظرم. اما باز در خصوص توضیحات، شما عموما یک ایمیل تبلیغاتی یا صفحهای در یک سایت معتبر مثل اپل را باز کنید، دهها پینوشتِ توضیحی میبینید در خصوص انواع موارد طرحشده در متن.
تا ارادهای از بالا و تا قوانین درست (و تاکید میکنم: قوانین درست نه هر مزخرفی به اسم قانون) نباشد، تغییر فرهنگ عمومی جامعه و نیز کسبوکار اگر ناممکن نباشد، بسیار دشوار و زمانبر است.
نصرا جان لپتاپ جدید مبارک! من پارسال یک مدل ١۴ اینچی M1 Pro را خریدم و پس از مدتها که اپل مکبوکهای خیلی خوبی نمیساخت، واقعا به دلم نشست. من با خرید نخستین مکبوک (مدل میانه ٢٠٠٩ در پاییز ٨٨) به مک مهاجرت کردم و از این مهاجرت واقعا راضیام این هم دومین لپتاپ مک من در این حدود ١۴ سال است. اپل فعلا در این سری دارد خوب پیش میرود و امید که با همین فرمان ادامه بدهد!nasraa نوشته شده:موافقم دوستان . من با این لپ تاپ جدید که چیپ m2 دارد در خانه نرم افزار زیادی لازم ندارم. نرم افزار های خودش کار راه انداز هستن. می خواستم با نرم افزار پارالل سیستم عاملی نصب کنم که بتوانم یه سری نرم افزار های قدیمی را به راه بیاندازم که از سافت ۹۸ دانلود کردم چون از اپستور حداقل ۵ میلیون تومان هزینه دارد و برای این کارهای معمولی خانگی لزومی ندارد. بعدش فهمیدم فقط میشود با آن ويندوز ۱۱ و سستم های جديد مک را فقط روی سیستمم نصب کنم که فایده ای ندارد. یا اینکه از virtual machine utm استفاده کنم که فعلا حوصله آن هم موجود نیست.
کامپیوترهای هر دوی شما مبارک!nasraa نوشته شده:خیلی ممنون علی جان لپ تاب شما هم مبارک
من چند ماه پیش بعد از ۱۵ سال یک مک بوک ایر ۱۵ اینچ ۲۰۲۳ خریدم…
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان