این Find & Replace در پیجز و TextEdit در نسخههای اخیر کلی عقبگرد داشته. مثلا اینکه چگونه به آن بگویید که دنبال tab بگرد و آنرا بطور مثال با return عوض کن، معما شده:
که باید آنرا مثل این عکس بالا نوشت. حالا اگر کسی این را نداند کلی گیج مہخورد که چکار باید کرد. یک راه سادهاش این است که بزنید داخل جایی که باید بنویسید بعد دکمهٔ آپشن را فشار بدهید و مثلا بزنید روی دکمهٔ tab یا return که آنوقت اینها را برایتان تایپ خواهد کرد. حالا اگر کسی این را نداند از کجا باید این را حدس بزند، من نمیدانم.
اما مشکل بزرگتر این است که این الان دیگر soft-return را اصلا قبول هم نمیکند. سافت-ریترن آن است که بجای return که یک پاراگراف جدید درست میکند، شیفت+ریترن را بزنید. اینجوری به خط بعدی میروید بدون اینکه پاراگراف جدید درست کنید که خیلی وقتها واقعا لازم است. نبود این واقعا برای من غیرقابل تحمل بود. آخرش راهحلی که به ذهن من رسید دست بدامن شدن به Automator و ساختن یک workflow برای آن بود که از طریق منوی Services یا دادن شورتکات به آن قابل دسترسی است.
اگر خواستید، میتوانید محتوای این زیپ را کپی کنید داخل فولدر Services در لایبرری خودتان. برای رفتن به این فولدر وقتی در فایندر هستید بزنید روی دکمههای کامند و G و این آدرس زیر را در آن تایپ کنید:
حالا میتوانید به این در ستینگ مک شورتکاتی که میخواهید را بدهید که دسترسی به آنرا خیلی آسان خواهد کرد.
کار کردن با آن به این شکل است که نوشته را انتخاب میکنید، بعد یا با شورتکات یا با رفتن با ماوس این Find & Replace (Custom) را انتخاب میکنید. یک جعبه باز خواهد شد که میپرسد چه را میخواهید عوض کنید، که میشود هر چیزی را که میخواهید در آن پیست یا تایپ کنید، بعد که OK یا ریترن را زدید، جعبهٔ بعدی باز میشود که با چه عوض کند.
گفتم که شاید این بدرد شما هم بخورد. اینکه این برایتان کار کند، لابد به نسخهٔ سیستمتان هم ممکن است بستگی داشته باشد.
نکتهٔ آخر اینکه این Service را بعد از نصب باید فعال هم کرد. که از طریق رفتن به همان منوی Services و انتخاب Service Setting… انجام میشود. بعد از آنکه آنرا انتخاب کردید باید بروید زیر قسمت Text و Find & Replace (Custom) را فعال کنید.