سازگاری پرینتر با macos Tahoe

مقایسه و انتقال تجربیات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کاربران در مکینتاش و سیستم‌های دیگر
ارسال پست
H
Hassan

سازگاری پرینتر با macos Tahoe

پست توسط Hassan »

با سلام، پرینترم قدیمی شده و سرعت پایینی دارد. جستجویی کردم و پرینتر HP LaserJet 4003dn به نسبت پرینتر جدید و پر سرعتی است که خیلی هم گران نیست ولی در سایت HP درایوری برای کامپیوترهای مک برایش موجود نیست. کسی از دوستان تجربه ای در مورد سازگاری این پرینتر با macos Tahoe دارد؟
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

Re: سازگاری پرینتر با macos Tahoe

پست توسط Ali.Rastegar »

سلام،
روی سایت HP نرم‌افزار برای مک داره برای این مدل:
https://support.hp.com/vn-en/drivers/hp ... l/35911610
ممکنه اصلا نیاز به درایور نداشته باشه البته، یعنی به نظرم macOS 26 اونقدر جدید هست که دیگه نصب درایور نخواد و خودش کار کنه، ولی اگرم لازم باشه اپ HP App باید هندلش کنه منطقا.
MacBook Pro 2023 14-inch
H
Hassan

پست توسط Hassan »

Ali.Rastegar نوشته شده: 10 دسامبر 2025, 17:25 سلام،
روی سایت HP نرم‌افزار برای مک داره برای این مدل:
https://support.hp.com/vn-en/drivers/hp ... l/35911610
ممکنه اصلا نیاز به درایور نداشته باشه البته، یعنی به نظرم macOS 26 اونقدر جدید هست که دیگه نصب درایور نخواد و خودش کار کنه، ولی اگرم لازم باشه اپ HP App باید هندلش کنه منطقا.
بابت پاسختون ممنونم. ولی نکته عجیب اینه که در این صفحه روی کامپیوتر من macos را نشون نمیده. اسکرین شات قسمت انتخاب سیستم را در زیر میگذارم.
بله به احتمال زیاد باید خود سیستم این پرینتر را بشناسه و درایوری لازم نداشته باشه ولی این مطلب را فقط بعد از خریدن و متصل کردن پرینتر به مک بوک میتونم بفهمم و اگر احیانا مشکلی داشته باشه دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم پس بدم.
یک سوال دیگه هم دارم. HP app خودش به عنوان یک اپلیکیشن باید برای چاپ کردن استفاده بشه یا اینکه پرینتر را به سیستم اضافه میکنه و از داخل هر اپلیکیشن دیگه‌ای (مثلا Preview) میتونم چاپ را انجام بدم؟
پیوست‌ها
Screenshot 1404-09-19 at 22.15.18.png
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

Hassan نوشته شده: 10 دسامبر 2025, 22:28 بابت پاسختون ممنونم. ولی نکته عجیب اینه که در این صفحه روی کامپیوتر من macos را نشون نمیده. اسکرین شات قسمت انتخاب سیستم را در زیر میگذارم.
بله به احتمال زیاد باید خود سیستم این پرینتر را بشناسه و درایوری لازم نداشته باشه ولی این مطلب را فقط بعد از خریدن و متصل کردن پرینتر به مک بوک میتونم بفهمم و اگر احیانا مشکلی داشته باشه دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم پس بدم.
یک سوال دیگه هم دارم. HP app خودش به عنوان یک اپلیکیشن باید برای چاپ کردن استفاده بشه یا اینکه پرینتر را به سیستم اضافه میکنه و از داخل هر اپلیکیشن دیگه‌ای (مثلا Preview) میتونم چاپ را انجام بدم؟
خواهش می‌کنم.
روی خود مک باز می‌کنید؟ چون برای من روی مک خودکار مک رو انتخاب می‌کنه:
Screenshot 2025-12-10 at 11.15.42 PM.png
به طور معمول پرینتر رو که وصل کنید به دستگاه خودش اگر درایوری هم لازم باشه خودکار نصب می‌کنه.
اگر برای کانفیگ بیشتر خواستید این HP App هم هست:
https://apps.apple.com/us/app/hp-print- ... 6998?mt=12
تو سایت خود HP برای این مدل زده از مک و ویندوز و iOS و Android پشتیبانی می‌کنه:
https://support.hp.com/us-en/product/de ... enCLC=true
https://kaas.hpcloud.hp.com/pdf-public/ ... n-US-1.pdf
و جدای از همه چیز این مدل از AirPrint اپل هم پشتیبانی می‌کنه که میشه وایرلس از مک و iOS پرینت کرد بهش.
چه با AirPrint اضافه کنید چه با USB باید تو همه اپ‌ها از جمله Preview به عنوان دیوایس پرینت بیاد.
MacBook Pro 2023 14-inch
H
Hassan

پست توسط Hassan »

بله روی خود مک این لینک را باز میکنم
پس خلاصه روی macOS 26 پشتیبانی میشه و راه داره که شناسایی و استفاده بشه. خیلی متشکرم
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

خواهش می‌کنم، بله باید کار کنه.
حدس من اینه خودکار بدون نصب هیچ برنامه اضافه‌ای به عنوان AirPrint کار کنه خودش.
چون اون صفحه براتون اطلاعات مکش نمیاد این لینک هم میذارم شاید به کار اومد بعدا:
https://support.hp.com/vn-en/drivers/sw ... p-286481-7
MacBook Pro 2023 14-inch
H
Hassan

پست توسط Hassan »

خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی های مفیدتون🙏
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

خواهش می‌کنم،‌ امیدوارم اگر در نهایت این مدل رو می‌گیرین راضی باشین و مایل بودین تجربه استفاده‌اش رو اینجا بذارین.
MacBook Pro 2023 14-inch
H
Hassan

پست توسط Hassan »

Ali.Rastegar نوشته شده: 11 دسامبر 2025, 16:56 خواهش می‌کنم،‌ امیدوارم اگر در نهایت این مدل رو می‌گیرین راضی باشین و مایل بودین تجربه استفاده‌اش رو اینجا بذارین.
با اطمینانی که از بررسی های شما به دست آمد این مدل را خریدم و امروز به دستم رسید. به راحتی روی مک نصب شد و با سرعت خیلی بهتر از پرینتر قبلی که مدل LaserJet P1102w بود کار میکنه
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

خیلی خوشحال شدم، مبارکتون باشه.
اتفاقا منم پرینتر قدیمی شما رو دارم که دیگه شروع کرده اذیت کردن، بخوام عوض کنم همین مدل جدید شما رو مد نظر قرار میدم.
MacBook Pro 2023 14-inch
H
Hassan

پست توسط Hassan »

Ali.Rastegar نوشته شده: 17 دسامبر 2025, 15:19 خیلی خوشحال شدم، مبارکتون باشه.
اتفاقا منم پرینتر قدیمی شما رو دارم که دیگه شروع کرده اذیت کردن، بخوام عوض کنم همین مدل جدید شما رو مد نظر قرار میدم.
خیلی متشکرم
سلامت باشید
الان توی ایران خوش قیمته چون مدت زیادی نیست که وارد شده و کارتریجش گرونه و گمونم به همین علت کم مشتری و ارزونه. برای من که کار خانگی دارم و مصرف تونرم زیاد نیست حتی با کارتریج گرون، ارزونتر از مدلهای رایج تر در میاد و خوبیش اینه که جدیدتر از اونها هم هست
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

پست توسط Ali.Rastegar »

خواهش می‌کنم، شما هم سلامت باشین.
منطقیه. پس اوضاع دستگاه‌های لیزری هم به وضعیت جوهرافشان داره می‌رسه.
یادمه سال‌ها پیش یه دستگاه جوهرافشان کنون داشتم که وقتی خواستم کارتریج بخرم جعبه پرینتر رو باز کردن کارتریج رو درآوردن دادن، بعد دیدن چه کاریه، خود اون پرینتره رو هم بهم دادن، یعنی قیمت کارتریج اصلی همون قیمت یه پرینتر همراه کارتریج می‌شد!
MacBook Pro 2023 14-inch
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان