با سلام، پرینترم قدیمی شده و سرعت پایینی دارد. جستجویی کردم و پرینتر HP LaserJet 4003dn به نسبت پرینتر جدید و پر سرعتی است که خیلی هم گران نیست ولی در سایت HP درایوری برای کامپیوترهای مک برایش موجود نیست. کسی از دوستان تجربه ای در مورد سازگاری این پرینتر با macos Tahoe دارد؟
سلام،
روی سایت HP نرمافزار برای مک داره برای این مدل: https://support.hp.com/vn-en/drivers/hp ... l/35911610
ممکنه اصلا نیاز به درایور نداشته باشه البته، یعنی به نظرم macOS 26 اونقدر جدید هست که دیگه نصب درایور نخواد و خودش کار کنه، ولی اگرم لازم باشه اپ HP App باید هندلش کنه منطقا.
Ali.Rastegar نوشته شده: ↑10 دسامبر 2025, 17:25
سلام،
روی سایت HP نرمافزار برای مک داره برای این مدل: https://support.hp.com/vn-en/drivers/hp ... l/35911610
ممکنه اصلا نیاز به درایور نداشته باشه البته، یعنی به نظرم macOS 26 اونقدر جدید هست که دیگه نصب درایور نخواد و خودش کار کنه، ولی اگرم لازم باشه اپ HP App باید هندلش کنه منطقا.
بابت پاسختون ممنونم. ولی نکته عجیب اینه که در این صفحه روی کامپیوتر من macos را نشون نمیده. اسکرین شات قسمت انتخاب سیستم را در زیر میگذارم.
بله به احتمال زیاد باید خود سیستم این پرینتر را بشناسه و درایوری لازم نداشته باشه ولی این مطلب را فقط بعد از خریدن و متصل کردن پرینتر به مک بوک میتونم بفهمم و اگر احیانا مشکلی داشته باشه دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم پس بدم.
یک سوال دیگه هم دارم. HP app خودش به عنوان یک اپلیکیشن باید برای چاپ کردن استفاده بشه یا اینکه پرینتر را به سیستم اضافه میکنه و از داخل هر اپلیکیشن دیگهای (مثلا Preview) میتونم چاپ را انجام بدم؟
Hassan نوشته شده: ↑10 دسامبر 2025, 22:28
بابت پاسختون ممنونم. ولی نکته عجیب اینه که در این صفحه روی کامپیوتر من macos را نشون نمیده. اسکرین شات قسمت انتخاب سیستم را در زیر میگذارم.
بله به احتمال زیاد باید خود سیستم این پرینتر را بشناسه و درایوری لازم نداشته باشه ولی این مطلب را فقط بعد از خریدن و متصل کردن پرینتر به مک بوک میتونم بفهمم و اگر احیانا مشکلی داشته باشه دیگه کار از کار گذشته و نمیتونم پس بدم.
یک سوال دیگه هم دارم. HP app خودش به عنوان یک اپلیکیشن باید برای چاپ کردن استفاده بشه یا اینکه پرینتر را به سیستم اضافه میکنه و از داخل هر اپلیکیشن دیگهای (مثلا Preview) میتونم چاپ را انجام بدم؟
خواهش میکنم.
روی خود مک باز میکنید؟ چون برای من روی مک خودکار مک رو انتخاب میکنه:
خواهش میکنم، بله باید کار کنه.
حدس من اینه خودکار بدون نصب هیچ برنامه اضافهای به عنوان AirPrint کار کنه خودش.
چون اون صفحه براتون اطلاعات مکش نمیاد این لینک هم میذارم شاید به کار اومد بعدا: https://support.hp.com/vn-en/drivers/sw ... p-286481-7
Ali.Rastegar نوشته شده: ↑11 دسامبر 2025, 16:56
خواهش میکنم، امیدوارم اگر در نهایت این مدل رو میگیرین راضی باشین و مایل بودین تجربه استفادهاش رو اینجا بذارین.
با اطمینانی که از بررسی های شما به دست آمد این مدل را خریدم و امروز به دستم رسید. به راحتی روی مک نصب شد و با سرعت خیلی بهتر از پرینتر قبلی که مدل LaserJet P1102w بود کار میکنه
Ali.Rastegar نوشته شده: ↑17 دسامبر 2025, 15:19
خیلی خوشحال شدم، مبارکتون باشه.
اتفاقا منم پرینتر قدیمی شما رو دارم که دیگه شروع کرده اذیت کردن، بخوام عوض کنم همین مدل جدید شما رو مد نظر قرار میدم.
خیلی متشکرم
سلامت باشید
الان توی ایران خوش قیمته چون مدت زیادی نیست که وارد شده و کارتریجش گرونه و گمونم به همین علت کم مشتری و ارزونه. برای من که کار خانگی دارم و مصرف تونرم زیاد نیست حتی با کارتریج گرون، ارزونتر از مدلهای رایج تر در میاد و خوبیش اینه که جدیدتر از اونها هم هست
خواهش میکنم، شما هم سلامت باشین.
منطقیه. پس اوضاع دستگاههای لیزری هم به وضعیت جوهرافشان داره میرسه.
یادمه سالها پیش یه دستگاه جوهرافشان کنون داشتم که وقتی خواستم کارتریج بخرم جعبه پرینتر رو باز کردن کارتریج رو درآوردن دادن، بعد دیدن چه کاریه، خود اون پرینتره رو هم بهم دادن، یعنی قیمت کارتریج اصلی همون قیمت یه پرینتر همراه کارتریج میشد!