امروز روز سومی است که اپل مکهای جدیدش را معرفی میکند. امروز نوبت مکبوکپروهای M4 بود، دیروز مکمینیهای M4 و پریروز آیمکهای M4 معرفی شدهاند. بالاخره مدل پایهٔ همهٔ مکهای جدید با ۱۶ گیگ شروع میشود که بسیار لازم بود. میان همهٔ اینها، مکمینی جدید بسیار موجود خواستنیای است که قیمتش کمرشکن نیست،
هر چند که مدلهای بالاترش میتواند بسیار گران تمام بشود، اما با توجه به قدرتی که دارند و در مقایسهٔ با مکهای دیگر هنوز قیمت معقولی دارند. برای یک کاربر معمولی مکمینی M4 با ۵۱۲ گیگ هارد گزینهٔ بسیار عالیای است.
از آنجایی که قیمتهای مانیتورهای اپل بسیار گران است و مانیتورهای 5K زیادی هم وجود ندارد، معرفی این مدل که کیفیتی مقبول با قیمت حدود ۸۰۰ دلار دارد، خبر خوبی است.
اگر اشتباه نکنم، فردا هم اپل یک معرفی محصول مک خواهد داشت تا ببینیم که چه خواهد بود.
سری قبلی که خیلی عالیه پرسرعت بیصدا کم حجم کاری نبود که کم بیاره توی گرافیک معمولی مگر انکود 8k مثلا که خب من باهاش سروکار نداشتم.
باتوجه به قیمت دلار برای داخل کشور رفته رفته مک برای همه دست نیافتنی میشه و شوربختانه روز به روز کار بانسخه جدید نرمافزارها دشوار میشه جون همه چی با اتصال به اینترنت برقرار می سه و تا می فهمند از ایران هستی قطع می شه
درود بر دوستان قدیمی
مدت زیادی در غیبت صغری یا شایدم کبری به سر میبردم. امیدوارم حال همه خوب باشد.
مکمینیهای اِم۴ نظرم را خیلی به خودش جلب کرده است. ظاهر و اندازهاش کیوت و بانمک است و هم به نسبت جثه، قوی. قیمتش هم به نسبت سایر محصولات، دست یافتنیتر به نظر میرسد.
هنوز به صورت تخصصی و بیطرفانه بررسی نشده، امیدوارم در حالت فول لود، صدای فن آن، آزاردهنده نباشد.
آره باید دید با M4 Pro مدیریت دماش چطوره و بیخودی به تراتل میافته یا نه، اگر مشکلی نخوره فقط یه مک با ارزش بالا نیست، کلا یکی از با ارزشترین کامپیوترهای شخصی میشه از نظر نسبت قیمت و قدرت.
Masiha نوشته شده: ↑03 نوامبر 2024, 01:09
درود بر دوستان قدیمی
مدت زیادی در غیبت صغری یا شایدم کبری به سر میبردم. امیدوارم حال همه خوب باشد.
مکمینیهای اِم۴ نظرم را خیلی به خودش جلب کرده است. ظاهر و اندازهاش کیوت و بانمک است و هم به نسبت جثه، قوی. قیمتش هم به نسبت سایر محصولات، دست یافتنیتر به نظر میرسد.
هنوز به صورت تخصصی و بیطرفانه بررسی نشده، امیدوارم در حالت فول لود، صدای فن آن، آزاردهنده نباشد.
من نسخه قبلی رودارم و فکر کنم اصلا حتی در حالت فول و انکود ویدئو هم صدایی نشنیدم. مشکل من باهاش نداشتن پورت usb است چاپگر و اسکنر و هاردهای اکسترنال و فلشها زیادی دارم که همه usb 2 هستند و مجبور شدم یک مبدل یک به چند بخرم. مشکل دیگه نداشتن پورت در جلو بود که واقعا آزاردهنده است مشکل بعدی ننوشتن فایل روی ntfs است که باز هم واقعا آزاردهنده است.
ممنون از بیان تجربهتان، با شما موافقم. در سرزمین ما که اکثر پروژهها با برنامههای ویندوزی نوشته و پیادهسازی میشوند، گاهی اصرار برای استفاده از مک، مثل شنا در خلاف جهت رودخانه است.
در کانالهای مختلف، خیلیها به مکان کلید پاور آن گیر دادهاند ولی به نظرم چندان هم مشکلساز نیست.
کاش حداقل یک پورت USB-A در عقب داشت. از این هم بگذریم، کاش اسلات کارتخوان SD-Card داشت. برای یک عکاس یا تدوینگر، این قابلیت بسیار کاربردی است. این مورد هم گویا فدای فضا برای گردش هوا شده است.
مدتها بود که مک مینی دوست من موقعش رسیده بود که عوض بشود، ولی من به او میگفتم فعلا دست نگهدارد تا اپل مدل قابل قبولی برای تعویض آن بیرون بدهد. وقتی این مدل مینی M4 معرفی شد، گفتم این همانیست که منتظرش بودیم. یکی سفارش دادیم و الان آمده و منتظر نصب است:
مدلی که من گرفتم، مدل پایه ولی با ۵۱۲ گیگ هارد است. مدل ۲۵۶ گیگش را بنظر من هیچ کاربر معمولی نباید بخرد. مدل پرو واقعا قویتر از مدل معمولیست، اما قیمتش بیشتر از دو برابر میتواند بشود و دیگر اصلا مدل ارزانی نیست. اپل برای ارتقاء، پول بسیار زیادی میخواهد که راستش پرداختش خیلی زور دارد. اما برای یک کاربر معمولی، این که من گرفتم، بسیار خرید خوبیست.
نسخه پرو واقعا برای کارهای خیلی سنگین (همانطور که اپل نوشته مانند ویرایش همزمان چند 8k) است و برای کاربران معمولی سودی ندارد و گران است. درمقایسه نگاه کنید به این asus pn64 موجود در ایران با گارانتی و i5 که خب ارزان است کوچک است ولی مانند سریهای اول مک مینی یک اداپتور به اندازه خودش دارد درحالی که سریهای جدید مک مینی دیگر آداپتور جدا ندارند در این ایسوس پورتهای جلو خیلی خوب است (برای شارژ باید بگم که مانند مک مینی فست نیست)
یک تجربه این که من برای این ایسوس رم ۸ و حافظه داخلی ۵۱۲ nvme گرفتم و فکر کردم با توجه به سرعت nvme مشکلی در کار با ادوبی نباشد ولی متاسفانه یک بار فوتوشاپ گفت رم کم داری و کار را متوقف کرد و خب من هم رفتم و دستگاه را باز کردم و رم ۸ را درآوردن و یک ۱۶ جایش گذاشتم و مشکل حل شد درحالی که این کار در مک مینی ممکن نیست.