نوروز بر شما مبارک! امیدوارم سال متعادلی پیش رو داشته باشیم.
سالهای پیش تصاویر زیبایی برای نوروز اینجا قرار میگرفت! امسال من این تصویر مقداری غیر منطقی ساخته شده توسط چت جیپیتی رو اینجا قرار میدهم. اگر مثل گذشته سینماگراف اضافه کنید خوب خواهد بود.
به نطرم یک چیزی درست نیست و برای همین سوالاتی ذهنم را مشغول کرده این است. آیا در زمان گیر کردهایم؟ آیا در گذشته ماندهایم و باید تغییر کنیم؟ آیا سبک فعلی فروم ما منسوخ شده است؟ به نظر میرسد تعداد کاربران مک در ایران بهشدت افزایش یافته و حتی به مشکلی هم برنخوردهاند. آیا ما به دنبال مشکل بودیم؟ آیا باید به شیوهای متفاوت فکر کنیم یا ابزار جدیدی بیابیم، یا شاید همین حالت هم خوب است؟
نیما جان فکر میکنم الان بیشتر این نوع مباحثی که قبلا در قالب فورم انجام میشد بیشتر رفته به رسانههای اجتماعی و کلا هر کی دایره ارتباطی خاص خودشو درست کرده و دیگه مثلا هر کی کاربر مک باشه نمیاد یه جا جمع شه.
و البته یه نکته هم اینه که در زمان شروع ایرماگ ما (مثل همیشه یادآوری کنم قبل از ایرماگ ما یکی دیگه بود که چند سال قبلش تعطیل شده بود)، واقعا مشکلات هم بیشتر بود. خود سیستم عامل Mac OS X هنوز تازه بود و باید کلی چاله چولههاش برطرف میشد و این وسط پشتیبانی فارسیش هم خیلی جای بهبود داشت، همینطور پیشتیبانی فارسی برنامههای جانبیش.
یعنی اینکه الان تو همه سیستمهای عامل از اول کیبورد فارسی استاندارد هست و همه جا میشه فارسی تایپ کرد و فونت قابل استفاده فارسی (اگرچه معمولا زشت) دارن خب فرق داره با مثلا وضعیت ۲۰۰۴.
سال نو، بهار نو، و نوروز باستانی، که یکی از نشانههای هویت فرهنگی ماست و هیچ حکومتی نتوانست در طی این تاریخ طولانی آن را از ما بگیرد، مبارک باشد.
هر سال آرزو میکنیم که حال جمعی ما در ایران بهتر شود. مطمئنم این آرزوها که با قدمهای عملی طی این سالها همراه شده و شاید با یک تحول در آگاهی نیز توأم شده باشد، بالاخره نتیجه خواهد داد و ایرانِ ما هم از شر بیماری کهنه و مزمن استبداد خلاص و رها خواهد شد.
دوستان نوروزتون مبارک
نمیدونم چرا امسال حال و حوصلهی تبریک گفتن به هیچکس رو نداشتم. شاید هم میدونم. انگار دیگه خسته شدهایم از شنیدن و گفتن آرزوهایی که تحققشون برامون خودش یک آرزو شده.
براتون آرزوی سالی آزاد رو میکنم.