توماس میلو از هلند، در WinSoft و به پشتیبانی از دولت عربستان روی پروژهٔ قلم «تصمیم» کار میکند که عکس آن را در زیر میبینید. این قلم روی ایندیزاین امای کار میکنه و اگر به پلاگ-این ویژهای نیاز داشته باشه، به چیز خاص دیگری نیاز نداره. متنی که در عکس میبینید بطور صددرصد با کامپیوتر نوشته شده است.
بہنام جان
«تصمیم» یک پلاگ-این برای ایندیزاین خاورمیانہ است و قیمتش نیز ۵۰۰۰۰ دلار است (پنجاه هزار دلار آمریکا).
اینکہ دولت عربستان سعودی از این نرم افزار پشتیبانی میکند من خبری نداشتم. منبع شما در این مورد کدام است؟
بهتره زیاد خودتون رو خسته نکنید در ایران در حال حاضر مشتری می خواهد کار با پایینترین قیمت تمام شود و کیفیت چندان مهم نیست. سال گذشته هم مجله نشان با احصایی مصاحبه کرده بود و فکر کنم او هم همین موضوع وقت و هزینه را مطرح کرده بود.
در ایران روزنامههایی که ماهانه چندین میلیون تومان هزینه دارند هم حاضر نیستند نرمافزار بخرند.
برای مثال برای نوشتن نستعلیق اکثراً از نرمافزار قفل شکسته چلیپا استفاده میکنند و حاضر نیستند نرمافزار جدید بخرند که مشکلات چلیپا را هم ندارد، مثل «خطاط» که شرکت نرمافزاری مریم نوشته است. http://www.maryamsoft.com/
Ali.Samadi نوشته شده:عجب کار این برنامهٔ مریم قوی هست. و قیمت آن هم باور کردنی نیست ۱۵۰۰۰ تومان!
بلہ علی جان
من مخصوصا بخش «میرعماد» آنرا که اختصاص به تحریر خط شکستہ و نستعلیق دارد خیلی نظرم را گرفت. برایشان خواهم نوشت کہ آیا میتوانند برنامہاشان را بہ محیط مک پورت کنند یا نہ. البتہ مطمئن نیستم چونکہ فکر کنم این برنامہ ها بیشتر بصورت پلاگ-این برای آفیس کار میکند و نہ برنامہهای مستقل. حالا اگر تعداد بیشتری از دوستان لطف کنند برایشان بنویسند ممکن است اثر بیشتری داشتہ باشد مخصوصا کہ بسیاری از انتشاراتیہا و نیز موُسسات گرافیکی در خاورمیانہ از مک استفاده میکنند و این برایشان بازار خوبی خواهد بود. البتہ بنظر میآید کہ هنوز بطور بینالمللی بازاریابی نمیکنند چونکہ اطلاعات سایتشان فقط بہ فارسی است و بہ زبان انگلیسی چیزی در این مورد روی سایتشان نیست.
اوه احمد نگران نباش. درست یادم نیست چه وراجی کرده بودم ولی در آینده هم به وراجی ادامه خواهم داد و دوستان چیزی کم نمیآورند!
حمایت عربستان از تصمیم یک منبع غیر رسمی و احتمالاً نادرست است. ناشنیده بگیرید. به هر حال پنجاه هزار دلار را فقط شیوخ محترم میتوانند پرداخت کنند! این میشود حمایت!
متن را انتخاب میکنید و بعد کپی میکنید و در corel draw در بخش edit-past special و بعد picture metafile
کلاًخیلی قوی نیست و خالی از دردسر هم نیست. ولی با این قیمت خوب است و البته فقط برای pc است
این هم یک معرفی کامل پروژهٔ تصمیم توسط توماس مایلو. فقط بدانید که دانلود فیلم آن برای من حدود بیست دقیقه طول کشید! http://www.river-valley.tv/conferences/ ... omas_Milo/
اگرچه تصمیم خودش یک پلاگاین عظیم است و ایندیزاینی هم که او استفاده میکند ظاهراً برای ویندوز است، اما حدس بزنید از چه کامپیوتری استفاده میکند؟!
از اشارات گذرا چنین به نظر میرسد که علاوه بر نسخ، نستعلیق را هم در آینده خواهد افزود.
همانطور که شما گفتید، از شواهد امر بنظر میاد که نستعلیق رو هم در راه دارند. بیشتر مشکلات و مسائل این نوع نسخ و نستعلیق در پایه بسار مشابه هستند. این آقای مایلوی عزیز هم که انگار بقول فرنگیها از challenge بدش نمیاد.
ایلیا
Behnam نوشته شده:...و ایندیزاینی هم که او استفاده میکند ظاهراً برای ویندوز است،
ممنون بهنام بابت لینک فیلم. فوق العاده جالب بود. خصوصا اشارهاش به نکات تاریخی و تکاملی زبان عربی. بمراتب بهتر از presentation مأمون سقال بود در این مورد.
اما در مورد این دیزاین، او از نسخهٔ مک این برنامه استفاده کرد و شرح تمام امکانات تصمیم روی ایندیزاین مک بود نه ویندوز. تنها در ابتدای سخنرانی از ویندوز استفاده کرده است آنهم فقط بدلیل اینکه power piont مک از عربی پشتیبانی نمیکند نیز زمانی که خواست نشان بدهد که متنی را که از یک ادیتور ویندوز کپی کرده بود بدون هیچ مشکلی در مک past میشود و گرنه تمام مدت از نسخهٔ مک ایندیزاین در این سخنرانی استفاده شده است.
من این فیلم را تا به حال دوبار نگاه کردم و هر دفعه از امکانات این برنامه متحیر شدم. واقعا گنجاندن امکان جابجا کردن نشانههای اعراب و نقطه و .... در این برنامه شاهکار است.