pooriaazimi نوشته است:Mellel
از امتحانش پشیمون نمی شید.
cyra نوشته است:یکی از برتریهای Nisus نسبت به Mellel، پشتیبانی از docه. آیا extensionی برای Mellel هست که اینکار رو بکنه؟
arzhang نوشته است:Libre Office نسبت به Neo Office ناهمخوانی بیشتری با فارسی داره. خصوصاً اگر متنی در ویندوز ساخته شده باشد. این ناهمخوانی به این صورت دیده میشود که اگر با Neo Office فایلی را که فونت آن را Neo Office نمیشناسد با آن باز کنید، متن قابل خواندن است اما با فونت دیفالت برنامه. اما در Libre Office حروف از هم جدا جدا میشوند. فونتهای برنا (که در ایرماگ دربارهی غیر استاندارد بودنشان بحث شده اما به هر حال بسیار کاربرد دارد) در Libre Office شناسایی نمیشود (حروف از هم جدا میشوند) اما در نئو آفیس شناسایی میشوند. همان طور که در این جا http://irmug.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2689 هم گفتهام لیبر آفیس در نمایش کوییک لوک اشکالاتش از نئو آفیس بیشتر است.
اینها همه نکاتی بود از تجربیات من دربارهی لیبر آفیس ورژن 3.3.0 خوشحال میشوم اگر دوستمان microsoft 24 تجربیاتی از ورژن احتمالی جدید لیبر آفیس داشته باشد و با ما در میان بگذارد.
arzhang نوشته است:عزیز جان شما مثل این که اصلاً آن صفحه را نخواندهای. مگر من از تجربیات دیگران نوشتهام که سفارش کردهای «خودم تست کنم تا برایم تجربه شود»؟ اگر هم حوصلهی خواندن داشته باشی آنجا خواهی دید که ربط این لینک با Libre Office چیست.
پایدار باشید
ارژنگ
arzhang نوشته است:شاید حق با شما باشه اون پست ارتباط مستقیمی با Libre Office نداره ولی در تجربهی شخصیم دیدم که Quick look گرفتن موقعی که Libre Office به صورت دیفالت برنامه باشه ظاهراً مشکلدارتره.
اما اگر به قول شما نیازی به «شب و روز تایپ کردن» ندارید، بله موافقم Libre Office خوبه اما به نظرم برای اونهایی که تایپ کردن رو حرفهای انجام میدن خوب نیست به دلایلی که برخیش رو گفتم.
پیروز باشید
Microsoft24 نوشته است:اگر واقعا ، کار شما ارتباط مستقیم به تایپ کردن ،
چرا از خود مایکروسافت آفیس استفاده نمی کنین ؟!
کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 2 مهمان