انجمن ویکی قلم‌های فارسی
ورود / عضویت

حفظ حریم شخصی در اینترنت، Privacy و فیسبوک

بحث پیرامون چگونگی اتصال کامپیوترها، ایجاد شبکه و اینترنت

حفظ حریم شخصی در اینترنت، Privacy و فیسبوک

پستتوسط Ilia » 19 اکتبر 2010, 07:28

در بارهٔ حفظ حریم شخصی قبلا هم در ایرماگ بحث شده است:
http://irmug.com/forum/viewtopic.php?f= ... =15#p19063

اما از جایی که این مسئلهٔ بسیار مهمی است که کمتر به آن توجه میشود، ارزش آن را دارد که مبحث خودش را داشته باشد.

بعضی از دوستانی که در ایران هستند ممکن است که به اهمیت این موضوع آنقدر واقف نباشند. هر چه باشد دسترسی به اینترنت و حتی وارد شدن به سایت‌هایی مثل فیسبوک خودش مسئله‌ایست. طبیعیست که همه سعی میکنند که بیشتر با هم ارتباط برقرار کنند و وصل شدنش خودش کاریست پر زحمت و بعضا اهمیت حفظ حریم شخصی ممکن است به فراموشی سپرده شود.

همه چیز آخرش بر میگردد به پول. من سعی میکنم این را تا جایی که میتوانم خلاصه و ساده توضیح بدهم. قسمت اعظم اینترنت بر روی تبلیغات میگردد. شرکتهای بزرگ که قصد فروش آگهی‌شان را دارند میخواهند آنرا تا جایی که میتوانند بیشتر به همه نشان بدهند. برای همین منظور هم ابزارهایی تعبیه شده که نشان میدهد که چه سایتهایی بیشترین بازدید کنندگان را داشته‌اند و چه تبلیغاتی بیشتر باز شده‌اند. شرکتهای آگهی کننده هر چه بتوانند بیشتر آگهیشان را به شما نشان بدهند پول بیشتری نصیبشان میشود. ارقام و اندازهٔ پولهای رد و بدل شده در این ماجرا هم عظیم است. بطور مثال قسمت عمدهٔ درآمدهای عظیم چند میلیارد دلاری گوگل، فیسبوک، یاهو و بسیاری از شرکتهای مشابه از همین راه است.

گوگل این را خیلی زود فهمید و تا مدتها از همه بسیار جلو بود. اما اخیرا فیسبوک خودش را جلو کشیده است. مایکروسافت، یاهو و حتی اپل هم سعی میکنند که از این ماجرا عقب نمانند. اما فعلا رقابت اصلی بین گوگل است و فیسبوک.

هیچ چیز مجانی نیست مخصوصا روی اینترنت. بطور مثال جستجوهای اینترنت، اکانتهای ایمیل، سرویس‌های چت و تلفن و غیره، محلهای ذخیره و اشتراک عکس مثل پیکاسا یا فلیکر، یا اشتراک فیلم مثل یوتوب یا سرویسهای موسیقی یا فایل و یا محل‌های دوست‌یابی یا شغل‌یابی یا هزار چیز دیگر که همه بنظر مجانی می‌آیند، بطور مستقیم یا غیر مستقیم بر مبنای یا نمایش مستقیم تبلیغات یا وسیله‌ای برای جمع‌آوری اطلاعات برای این منظور بوجود آمده یا اداره میشوند.

اگر آگهی را حذف کنید برای استفاده از این خدمات بایستی هزینهٔ آنها را نقدا بپردازید. بطور مثال هزینهٔ آبونمان موبایل می اپل که سالی صد و خورده‌ای خرج دارد.

چند سال پیش وقتی گوگل سرویس مجانی(!) جیمیل را ارائه کرد، اعلام کرد که ایمیل‌های کسانی که از جیمیل استفاده میکنند، بصورت ناشناس بوسیلهٔ کامپیوترهای این شرکت برای کلمات کلیدی جستجو میشود و از آن برای نمایش آگهی‌های مورد علاقه‌تر استفاده خواهد شد. گوگل قول داد که این اطلاعات بصورت ناشناس خواهد بود، توسط هیچ انسانی قابل دیدن نخواهد بود و کاملا توسط کامپیوترها انجام میشود و موقتی خواهد بود و بعد از چند ماه پاک خواهد شد و آنرا به هیچ شرکت یا دولتی نخواهد داد. با این وجود بسیار علیه آن اعتراض شد. گوگل با قول "کار شیطانی‌ای نخواهیم کرد" سر حرفش ماند و مردم به تدریج هم حساسیتشان کم شد و هم تا حدودی به گوگل در عمل اعتماد کردند. گوگل هم بنوبت، اخیرا حتی دسترسی به جیمیل و بعضی دیگر از خدماتش را هم انکریپت کرده که محفوظ‌تر بماند.

فیسبوک هم قول میدهد که اطلاعات شما را محفوظ نگه بدارد. هر چند که هم در عمل بارها خلاف آن را انجام داده و هم اصولا مبنای کارش را بر عکس این اصل قرار داده است. شما چندان معنی ندارد که در فیسبوک نامی غیر از نام واقعیتان داشته باشید و گرنه دوستانتان شما را پیدا نخواهند کرد. فیسبوک هم تمام داستانش بر این اساس است که شما داوطلبانه اطلاعات خودتان را در اختیارش قرار دهید. قول میدهد که اطلاعات شما جدا از شما بماند اما حقیقتش این است که امکانش وجود ندارد. مقررات را میشود پیچاند مخصوصا که وقتی صحبت چند میلیارد دلار در میان باشد. هر بار که شورش زیادی در می‌آید کمی درستش میکند اما یکی دو ماه نگذشته، از اول خرابترش میکند. بطور مثال الان دوستان شما بدون اجازهٔ شما میتوانند شما را در گروهی ثبت نام کنند، شما را در عکس‌ها نامگذاری کنند و یا محلتان را روی نقشه نشان بدهند.

حالا چرا باید این موضوع برای شما مهم باشد؟

امکان آن هست که کسی بخواهد از این اطلاعات بر علیه شما سوءاستفادهٔ مالی کند، یعنی مثلا با نام شما کارت اعتباری بگیرد و یا خرید کند و غیره. البته بانکها اخیرا خودشان را بر علیه این گونه اعمال کمی مجهزتر کرده‌اند ولی این خطر همچنان وجود دارد.

اطلاعاتی که از شما به روی اینترنت میرود، معمولا برای همیشه خواهد ماند. یعنی آن عکس ناجوری که دوستتان از شما برای خنده روی سایتی گذاشته ممکن است چند سال بعد موقع استخدام در جایی داخل پوشهٔ مدیر شرکت باشد.

ایمیل یا آدرس شما ممکن است برود در لیست اسپم یا برای هدف کلاهبرداری شدن مورد استفادهٔ افراد ناباب قرار بگیرد.

از اطلاعات شما بر علیه شما سوءاستفاده بشود، مثلا شرکت بیمه‌ای بخاطر آنکه فهمیده است که شما بیماری‌ای دارید شما را بیمه نکند، شرکتی شما را به هر علتی استخدام نکند و امثال آن.

از اطلاعات شما برای بازاریابی استفاده بشود. یعنی شرکتهایی میدانند که شما کی احتیاج به پول دارید، کی صاحب فرزند خواهید شد و غیره و از این اطلاعات برای فروش یا خدمات ناخواسته به شما استفاده کنند.

کسانی که نمیخواهید، شما را پیدا کنند یا در مورد شما اطلاعات کسب کنند.

و بسیاری از موارد دیگر…

چیزی که باعث شد من بالاخره امروز این مطلب را بنویسیم گزارشی بود از وال‌استریت جورنال در مورد اینکه شرکتهای برنامه‌نویس روی فیسبوک من جمله بعضی از بازیهای معروف، اطلاعات شخصی افراد را جمع‌آوری کرده و بفروش میرسانند:
http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... 36968.html

این گزارش، موج عظیمی از مقالات را در این باره شروع کرده که اگر بروید در قسمت اخبار گوگل کلمات Facebook, privacy و WSJ را جستجو کنید آنها را خواهید دید.

از این جمله مقالهٔ زیر در cnet:
http://news.cnet.com/8301-13577_3-20019867-36.html

در این مورد منبع در اینترنت فراوان است. سعی کنید دوستانتان را در این باره آگاه کنید.

ایلیا
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6174
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط javadkh65 » 19 اکتبر 2010, 10:13

من هم فکر می کنم فیسبوک خیلی زیاد از آدم سو استفاده می کنه. اخیرا add کردن دیگران رو محدود کرده و این هم یکی از مواردیه که مثلا با اون خواسته کاربرهاش رو گول بزنه!

حالا بماند که توی ایران خود نفس توی فیسبوک بودن مشکل زاست و پس فردا ممکنه برادرها (!!) پیداشون شه بگن چرا تو فیسبوک بودی؟! مدرکت رو بهت نمیدیم! البته این مدارک که کاغذ پاره است!
Mac mini - iBook G4 - iPhone 4S
Mac OS X 10.9.4 & 10.5.8 - iOS 6.1.3
javadkh65
 
پست‌ها : 671
تاریخ عضویت: 07 مارس 2007, 06:48
محل سکونت: اهواز

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Pooria Azimi » 19 اکتبر 2010, 18:10

ممنون ایلیا جان بابت یادآوری. من مدتها بود بستن اکانت فیس‌بوک ر. در لیست برنامه‌هام گذاشته بودم، اما تنبلی‌م می‌اومد. امروز اما با خوندن این مطالب، عزمم دوباره جزم شد برای حذف اکانت فیس‌بوک.
من چند وقتیه یک نگرانی عجیبی نسبت به این فیس‌بوک پیدا کرده‌م. مطمئنم در چند سال آینده، در اخبار خیلی خواهیم شنید که «امروز هم ۶ نفر دیگر به خاطر ناراحتی از مطالب منتشره در فیس‌بوکشان، خودکشی کردند» و یا «زنی همسرش را به‌خاطر جدی گرفتن شوخی دوستانش در فیس‌بوک با چاقو کشت - این پنجمین قتلِ فیس‌بوکی این هفته بود» و ... خواهیم شنید.

-----

برای کسانی که علاقه‌مند هستند:
برای حذف اکانت خودتون، باید از لینک زیر وارد بشید - در تنظیمات جایی به اسم Deactivate Account هست که فقط اکانت رو معلق می‌کنه و حذفش نمی‌کنه. برای حذف دائمی، حتماً باید از طریق لینک زیر وارد بشید:

http://www.facebook.com/help/contact.ph ... te_account

و دقت کنید که تا ۱۴ روز بعد از درخواست حذف اکانتتان، نباید به‌هیچ‌وجه وارد فیس‌بوک بشید، یا از سایت‌هایی که از FaceBook Connect برای لاگین‌کردن بهشون استفاده می‌کردید وارد بشید. مثل Delicious و میلیون‌ها سایت دیگه.

اکثر کسانی که اکانت خودشون رو حذف می‌کنند، ناآگاهانه با رفتن به یک سایتی که قبلاً با FaceBook Connect به آن لاگین کرده بودند، باعث لغو این درخواست می‌شوند.

Screen shot 1389-07-27 at 5.00.03 PM.png


در متن ای‌میل فرستاده شده هم باز تأکید شده که به محض لاگین کردن در فیس‌بوک (چه خودتون مستقیماً لاگین کنید، چه برنامه‌ها و سرویس‌های دیگه این کار رو بکنند)، عملیات حذف متوقف می‌شه.

Screen shot 1389-07-27 at 5.08.02 PM.png


-----

من امیدوارم به‌زودی بتونم اکانت موبایل‌می رو هم تهیه بکنم تا از شر گوگل هم خلاص بشم.
نداشتن اکانت در گوگل و فیس‌بوک (توئیتر و امثالهم اصلاً حساب نیستند!) = تا ۹۰٪ امنیت و پرایوسی بیش‌تر در اینترنت.
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط saam » 19 اکتبر 2010, 20:55

غیر قابل قبول ترین رفتار فیس بوک قرار دادن عکس های شخصی یوزرهاش در اختیار آژانس های تبلیغاتیه
نماد کاربر
saam
 
پست‌ها : 24
تاریخ عضویت: 22 ژوئیه 2009, 17:26
محل سکونت: تهران

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط javadkh65 » 19 اکتبر 2010, 21:20

برای کسانیکه مثل من از سفاری ۵ استفاده می کنند این اکستنشن رو معرفی می کنم که تا حدی شما رو از شر گوگل و فیسبوک راحت می کنه:

http://www.macupdate.com/info.php/id/35 ... -extension

گوگل که واقعا اذیت می کنه دایمی برای من ایمیل ها و تبلیغ های مزخرف می آد!

فیسبوک هم که ایلیا امروز پته شو ریخت روی آب!
پیوست‌ها
Safari.jpg
Mac mini - iBook G4 - iPhone 4S
Mac OS X 10.9.4 & 10.5.8 - iOS 6.1.3
javadkh65
 
پست‌ها : 671
تاریخ عضویت: 07 مارس 2007, 06:48
محل سکونت: اهواز

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Ali.Rastegar » 20 اکتبر 2010, 00:45

من از اینکه از روز اول از facebook خوشم نیومد و هیچوقت فعالیت جدی توش نداشتم احساس دایناسوری بهم دست داده بود! حالا احساس بهتری دارم :-)
MacBook Pro 2015
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط aamir » 20 اکتبر 2010, 01:23

همه حرفهایی که زده شد درسته یه جورایی / ولی من به شخصه فکر میکنم تو این دنیا با دایره دوستانت در ارتباط نباشی نمیشه / اگه خیلی بخوایم به privacy فکر کنیم به خصوص برای من نوعی که در ایران زندگی میکنمو فکر میکنم هر غریبه ای که منو add میکنه از طرف دم و دستگاه دولتیه و اومده ببینه من چیکار میکنم
فقط کافیه توی این دنیا یکی روی شما زوم کنه / حالا میخواد با اسم واقعی باشه و یا با آی دی مجازی شما / اگه اسم واقعی باشه که هم پروفایلتون رو میبینه / با کی دوستی / چه event رو attend کردی پس میدونه فلان روز کجایی / با صفحاتی که لایک زدی میتونه ذايقه تو رو بفهمه و چه فیلمی دوست داری و ..... ( فیس بوک )
یا کافیه آی دی مجازی که اصولا همه جا ازش استفاده میکنی رو بفهمه و یاهو مسنجر و اسکایپ و احتمالا سایت های اجتماعی تر مثل last.fm که حتی طرف میفهمه الان چی داری گوش میکنی
یا حتی برای نمونه علی.ر که اگه یکی پیداش کنه و یه گشتی توی سرچ هاش بزنه یکم از حال و هوای اون دستش میاد
همه این پر چونگی ها رو کردم که بگم اگه آنلاین باشی و توی اینترنت فعالیت کنی و بخوای از سرویس های مختلفش استفاده کنی باید در این شک و گمان بمونی که همش در حال کنترلی و privacy نداری
امیر
نماد کاربر
aamir
 
پست‌ها : 514
تاریخ عضویت: 31 مارس 2008, 13:43
محل سکونت: ایالات متحده

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط aamir » 20 اکتبر 2010, 01:37

البته همه حرفهایی که در بالا زدم جنبه بیرون از سازمان قضیه بود / اما من نمیفهمم چرا باید به یک سازمان اعتماد کنیم و به بقیه نکنیم / مثلا چرا گوگل رو کنار بگذاریم و از اپل استفاده کنیم / سو استفاده سو استفاده است / به خصوص کسانی که توی ایران هستند این رو خیلی بهتر درک میکنن . . اولین روزی که برای من یک sms تبلیغاتی اومد هیچ وقت یادم نمیره . . اونقدر عصبی بودم که حد نداشت . توی فروم ها هم یه بحثی راه افتاده بود و همه شاکی بودند که privacy رفته زیرپا اما من روزی نیست که تبلیغ اینترنت هوشمند بدون یوزر و پسوورد نگیرم /
تازه که با فروش شماره این بنده خدا به این ور اونور فهمیدن که طرف هنرمند هم هست و تبلیغات هنری هم اضافه کنید به بقیه ماجرا / و اینکه صد سال پیش که کنکور شرکت کرده بودم و اسکریپت اینترنتی جستجوی قبولی رو شرکت ملعون افرانت نوشته بود و توی سایت زده بود که هنوز جوابها نیومده . ایمیل خودتون رو وارد کنید تا به محض شروع بهتون اطلاع بدیم . .من اون زمانها یک اکانت @msn داشتم که بهش هم خیلی مینازیدم چون ثبت نامش دنگ و فنگ داشت شرکت افرانت ایمیل که نزد که هیچ از اون روز خودش شروع کرد به تبلیغات و شروع شد ایمیلهای تبلیغاتی ایرانی که برای من میومد تا جایی که من دیگه از اون سال از این اکانت استفاده نکردم و الان اگه بازش کنی یه اسپم دونیه به تمام معناست!!
خلاصه کلام . privacy از نظر من کلا تعطیله :roll:
امیر
نماد کاربر
aamir
 
پست‌ها : 514
تاریخ عضویت: 31 مارس 2008, 13:43
محل سکونت: ایالات متحده

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Pooria Azimi » 20 اکتبر 2010, 01:57

andalibi نوشته است:[نمایش]
البته همه حرفهایی که در بالا زدم جنبه بیرون از سازمان قضیه بود / اما من نمیفهمم چرا باید به یک سازمان اعتماد کنیم و به بقیه نکنیم / مثلا چرا گوگل رو کنار بگذاریم و از اپل استفاده کنیم / سو استفاده سو استفاده است / به خصوص کسانی که توی ایران هستند این رو خیلی بهتر درک میکنن . . اولین روزی که برای من یک sms تبلیغاتی اومد هیچ وقت یادم نمیره . . اونقدر عصبی بودم که حد نداشت . توی فروم ها هم یه بحثی راه افتاده بود و همه شاکی بودند که privacy رفته زیرپا اما من روزی نیست که تبلیغ اینترنت هوشمند بدون یوزر و پسوورد نگیرم /
تازه که با فروش شماره این بنده خدا به این ور اونور فهمیدن که طرف هنرمند هم هست و تبلیغات هنری هم اضافه کنید به بقیه ماجرا / و اینکه صد سال پیش که کنکور شرکت کرده بودم و اسکریپت اینترنتی جستجوی قبولی رو شرکت ملعون افرانت نوشته بود و توی سایت زده بود که هنوز جوابها نیومده . ایمیل خودتون رو وارد کنید تا به محض شروع بهتون اطلاع بدیم . .من اون زمانها یک اکانت @msn داشتم که بهش هم خیلی مینازیدم چون ثبت نامش دنگ و فنگ داشت شرکت افرانت ایمیل که نزد که هیچ از اون روز خودش شروع کرد به تبلیغات و شروع شد ایمیلهای تبلیغاتی ایرانی که برای من میومد تا جایی که من دیگه از اون سال از این اکانت استفاده نکردم و الان اگه بازش کنی یه اسپم دونیه به تمام معناست!!
خلاصه کلام . privacy از نظر من کلا تعطیله :roll:


قصدم اصلاً گفتن این نیست که باید به اپل بیشتر از گوگل اعتماد کرد، اما من احساس بهتری نسبت به اپل دارم، چون درآمد اپل از راههای دیگه ست و نیازی به چندرغازی که از راه تبلیغات می تونه در بیاره نداره - سهم اپل از تبلیغات، کمه و برای همین خودش رو به خطر نمی اندازه برای فرضاً چند ده میلیون دلار، اما گوگل قسمت زیادی از درآمد تبلیغات اینترنتی رو داره که چندین میلیارد دلار می شه و منطق حکم می کنه که گوگل ممکنه وسوسه بشه و ...
اگر اوضاع برعکس بود و اپل سالی چند میلیارد از راه تبلیغات درآمد داشت، من با ارادتی که به استیو جابز و اپل دارم، بهشون در این مورد اعتماد نمی کردم. اما الآن و در شرایط کنونی، بین اپل و گوگل انتخاب من مشخصه.

و با جملۀ آخر هم من کاملاً موافقم، به قول کسی که اسمش رو دوست ندارم ببرم، پرایوسی رو سالهاست لولو برده. من فقط مشخصاً از فیس بوک به این دلیل بدم می آد که مثال با پنبه سر بریدن رو به ذهنم می آره. افراد با میل و رغبت، خودشون اطلاعات شخصیشون رو در اختیار قرار می دن... وگرنه اگر ازشون اطلاعات دزدیده می شد، یا مثل اسپمها ناخواسته بود، انقدر قضیه ناراحت کننده نبود (برای من البته).
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط abdol » 20 اکتبر 2010, 07:42

pooriaazimi نوشته است:[نمایش]
andalibi نوشته است:[نمایش]
البته همه حرفهایی که در بالا زدم جنبه بیرون از سازمان قضیه بود / اما من نمیفهمم چرا باید به یک سازمان اعتماد کنیم و به بقیه نکنیم / مثلا چرا گوگل رو کنار بگذاریم و از اپل استفاده کنیم / سو استفاده سو استفاده است / به خصوص کسانی که توی ایران هستند این رو خیلی بهتر درک میکنن . . اولین روزی که برای من یک sms تبلیغاتی اومد هیچ وقت یادم نمیره . . اونقدر عصبی بودم که حد نداشت . توی فروم ها هم یه بحثی راه افتاده بود و همه شاکی بودند که privacy رفته زیرپا اما من روزی نیست که تبلیغ اینترنت هوشمند بدون یوزر و پسوورد نگیرم /
تازه که با فروش شماره این بنده خدا به این ور اونور فهمیدن که طرف هنرمند هم هست و تبلیغات هنری هم اضافه کنید به بقیه ماجرا / و اینکه صد سال پیش که کنکور شرکت کرده بودم و اسکریپت اینترنتی جستجوی قبولی رو شرکت ملعون افرانت نوشته بود و توی سایت زده بود که هنوز جوابها نیومده . ایمیل خودتون رو وارد کنید تا به محض شروع بهتون اطلاع بدیم . .من اون زمانها یک اکانت @msn داشتم که بهش هم خیلی مینازیدم چون ثبت نامش دنگ و فنگ داشت شرکت افرانت ایمیل که نزد که هیچ از اون روز خودش شروع کرد به تبلیغات و شروع شد ایمیلهای تبلیغاتی ایرانی که برای من میومد تا جایی که من دیگه از اون سال از این اکانت استفاده نکردم و الان اگه بازش کنی یه اسپم دونیه به تمام معناست!!
خلاصه کلام . privacy از نظر من کلا تعطیله :roll:


قصدم اصلاً گفتن این نیست که باید به اپل بیشتر از گوگل اعتماد کرد، اما من احساس بهتری نسبت به اپل دارم، چون درآمد اپل از راههای دیگه ست و نیازی به چندرغازی که از راه تبلیغات می تونه در بیاره نداره - سهم اپل از تبلیغات، کمه و برای همین خودش رو به خطر نمی اندازه برای فرضاً چند ده میلیون دلار، اما گوگل قسمت زیادی از درآمد تبلیغات اینترنتی رو داره که چندین میلیارد دلار می شه و منطق حکم می کنه که گوگل ممکنه وسوسه بشه و ...
اگر اوضاع برعکس بود و اپل سالی چند میلیارد از راه تبلیغات درآمد داشت، من با ارادتی که به استیو جابز و اپل دارم، بهشون در این مورد اعتماد نمی کردم. اما الآن و در شرایط کنونی، بین اپل و گوگل انتخاب من مشخصه.

و با جملۀ آخر هم من کاملاً موافقم، به قول کسی که اسمش رو دوست ندارم ببرم، پرایوسی رو سالهاست لولو برده. من فقط مشخصاً از فیس بوک به این دلیل بدم می آد که مثال با پنبه سر بریدن رو به ذهنم می آره. افراد با میل و رغبت، خودشون اطلاعات شخصیشون رو در اختیار قرار می دن... وگرنه اگر ازشون اطلاعات دزدیده می شد، یا مثل اسپمها ناخواسته بود، انقدر قضیه ناراحت کننده نبود (برای من البته).


سگ زرد برادر شغال است
گوگل از اپل بدتر، فیس بوک از همه بدتر چه فرقی دارد همه شان پدر سوخته اند و حاضرند شما را بخاطر ۱ سنت سکه یه پول کنند.
لقمان حكيم را گفتند : ادب از كه آموختي ؟ گفت : از بي ادبان !
MBP 5.5
abdol
Banned
 
پست‌ها : 686
تاریخ عضویت: 18 دسامبر 2009, 13:34

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Pooria Azimi » 21 نوامبر 2010, 23:38

یک بندۀ خوب خدا (که قصد مردم آزاری هم نداشته، و مثال واقعی یک هکر خوب بوده)، یک اشکال بسیار جدی در (معلوم نیست کجا)ی بلاگ اسپات، یا جیمیل، یا API ـهای جیمیل پیدا کرده بود که با اطلاع دادن اون به گوگل، بالاخره مشکل برطرف شد.

این Security hole به این شکل بود که اگر شما، در اون کامپیوتر، به اکانت گوگلتون لاگین کرده بودید، فقط با ورود به وبلاگ اایشون (http://guntada.blogspot.com)، می تونست که ای میل شما رو به دست بیاره (و بلافاصله هم برای اعلام پیروزی، یک ای میل، از طرف noreply@gmail.com برای اون فرد می فرستاد).

داستان کامل در :
http://techcrunch.com/2010/11/20/whoa-g ... rity-hole/
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Ilia » 05 ژانویه 2011, 01:43

اگر عکس کل صفحه‌هایی که با سفاری رفته‌اید را میخواهید اینجاست:

/Users/(YourHomeFolder)/Library/Caches/Com.apple.Safari/Webpage Previews/

کمی ترسناک است نه؟ :-)
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6174
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Pooria Azimi » 11 ژانویه 2011, 16:44

http://techcrunch.com/2011/01/07/twitte ... t-have-to/

باز هم دم توئیتر گرم!


طفلک متمم چهارم قانون اساسی آمریکا که کسی خیلی تحویلش نمی گیره.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Ame ... nstitution
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط Ilia » 16 ژانویه 2011, 04:21

یک مثال واقعی در بارهٔ صحبت‌هایی که در مورد فیسبوک داشتیم:
http://gizmodo.com/5734637/creep-used-w ... -nude-pics

این شخص از اطلاعاتی که افراد در بارهٔ خودشان در فیسبوک گذاشته بودند برای بدست آوردن پسورد ایمیلشان استفاده میکرده و الی آخر…
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6174
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: حفظ حریم شخصی در اینترنت ـ Privacy و فیسبوک

پستتوسط javadkh65 » 16 ژانویه 2011, 05:14

ایلیا جان آواتار جدید مبارک!
Mac mini - iBook G4 - iPhone 4S
Mac OS X 10.9.4 & 10.5.8 - iOS 6.1.3
javadkh65
 
پست‌ها : 671
تاریخ عضویت: 07 مارس 2007, 06:48
محل سکونت: اهواز

بعدی


بازگشت به اینترنت و شبکه‌سازی


کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 2 مهمان