سلام
یک مشکل اساسی من از روز اول با کپسول داشتم. خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
مشخصات deviceها:
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012)
high Siera
Time capsule 2T ver 7.7.9
لطفا مرا راهنمایی کنید:
۱- بعد از اتصال به کپسول، فولدر دیتا (بخش هارد اکسترنال) دیر لود میشه و همینطور برای Subfolder ها. این کندی به چی ربط داره به مک بوک یا به کپسول؟
۲- وقتی با نرم افزاری مثل لایتروم برای مدیریت عکسهام کار می کنم خیلی کنده چون از روی کپسول می خونه . انگار هر فایلو داره میرزه روی مک بعد می خونه.
۳- انتقال اطلاعات از هارد به هارد دیگه در ویندوز خیلی سریع انجام میشه ولی در مک انگار همه فایلها رو باید بریزه روی مک (مک بوک باید به اندازه کل فایل ها فضای خالی داشته باشه) بعد بریزه روی کپسول . انتقال اطلاعات طبیعیه که انقدر کند باشه؟
۴- مشکل اساسی که الان دارم می خوام آیفون ۱۰ را خالی کنم ولی همش کرش می کنه و کامل انجام نمیشه.
۵- در ادامه شماره ۴ - فکرکردم باید بخشی از بک آپ های قدیمی رو پاک کنم و فضا رو خالی کنم شاید حل بشه ولی با پاک کردن اونها مشکل جدیدی بوجود اومده - فایلها در Trash پاک نمی شن و Resore or Put back هم نمی شن.
یعنی کپسول همچنان پره. حتی با برنامه cleanmymac3 هم پاک نشده . حتی با crsutil disable که در ترمینال زدم و بخش امنیتی رو آف کردم باز هم نشد.
چقدر من مشکل داشتم یعنی دکتری هست که به داد من برسه؟